Om os

Firmapræsentation Chedanthe ApS

Chedanthe APS blev grundlagt i 2009 af indehaver Erling Nielsen som har arbejdet i møbelbranchen i mere end 20 år, og kan tilbyde stor erfaring, know-how og branchekendskab.

Møbelbranchen er i konstant fremdrift – vores mål er altid at have fingeren på pulsen og være et skridt foran! Vi har hele tiden et opdateret og tidssvarende sortiment, som lever op til kundernes krav og forventning om konstant fornyelse.

Chedanthe APS har sammen arbejde med nogle af de største fabrikker i Tyskland Frankrig Tyrkiet og Polen

Vores koncept er:

• En del af vores produkter lagerføres i Tønder
• Fokus på samarbejde og produktudvikling mellem kunde og Oesen Møbler APS
• Lave omkostninger levering direkte til slutforbrugeren
• Høj standard i kvalitetskontrol på produktionssted
• Direkte levering fra producent til kunder der er i stand til at aftage hele containere og hele biler.

Det er vores mål at give vore kunder den bedste oplevelse, når de handler hos Chedanthe APS.
Vi tilbyder god service, stor know-how, høj kvalitet og tryghed. Vi har konstant fokus på produktudvikling og kvalitetskontrol.

Chedanthe APS er i tæt dialog med vore kunder for altid at kunne imødekomme deres krav, udvikle nye produkter og have fokus på netop deres behov.
Vores team af højt kvalificerede medarbejdere arbejder konstant på at udvikle og forbedre vores service og performance. Dialog og gode relationer til vore kunder er essentielt for at kunne tilbyde de bedste løsninger.

Kvalitetskontrol er et af nøglepunkterne i vores koncept. Vi har vores eget lokale team, som tjekker hver eneste ordre på vore fabrikker.
Chedanthe APS er en social ansvarlig virksomhed, der respekterer miljøet, menneske- og arbejdstagerrettigheder, og vi forventer det sammeaf vores leverandører. For at sikre, at vores leverandører lever op til vores høje krav om social ansvarlighed er vores hovedleverandører registrerede BSCI (The Business Social Compliance Initiative) virksomheder og følger forordningerne.

Hovedpunkterne i BSCI er:

• Intet børnearbejde
• Intet tvangsarbejde og ingen disciplinære straffe
• En sikker og sund arbejdsplads
• Høje miljøkrav
• Politik for social ansvarlighed

Derudover lever alle vore leverandører op til den nye EU-Timber Regulation, som lige er trådt i kraft. Her skal leverandørerne leve op til høje krav
omkring dokumentation af træfældning for at sikre, at der ikke sker ulovlig skovhugst rundt omkring i verden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Navigation