Handelsbetingelser for nethandel

Handelsbetingelser for nethandel 

Læs venligst disse handelsbetingelser omhyggeligt igennem for at undgå tvivlsspørgsmål.


Ved køb handles der hos:

Chedanthe ApS

Nordre Industrivej 2

6270 Tønder

CVR: 32440649

Tlf. 4017 1010  (Hverdage 09.00-15.00)

 

Varerne.
Vi forhandler møbler fra flere faste samarbejdspartnere der leverer sofaer samt andre møbler, som er tilpasset den enkelte kundes ønsker. Leveringstiden på disse varer er typisk ca. 4-8 uger, hvilket er Danmarks hurtigste levering af speciel designede sofaer.

Webordre på specialbestillinger sættes i gang senest 2 dage efter bestilling.

Almindelig fortrydelsesret.

Hvis du handler som forbruger har du 14 dages almindelig returret. Fortrydelsesfristen er 14 dage fra den dag vare modtages og varen skal returneres senest 14 dage efter at en fortrydelse er anmeldt. En vare der er købt og returneres under den almindelige fortrydelsesret kan have en forringelse i værdi efter samling og afprøvning hvilket krediteres før udbetaling. Beregning og vurdering af forringelsen er individuelt.

Fragt vedr. returnering af varer i fortrydelsesfristen betales af forbrugeren. Det er forbrugerens ansvar at varen kommer frem i korrekt stand og ubeskadiget.

Fortrydelse af en vare kan meddeles skriftligt til vores kundeservice på mail: mail@chedanthe.dk

Du kan også fortryde ved at benytte standardfortrydelsesformularen: SE FORTRYDELSESFORMULAR.

Tilbagebetaling af købsbeløbet.

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.
Varen sendes til:

Chedanthe ApS
Nordre Industrivej 2 
6270 Tønder

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også, mod forudgående aftale fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Reklamationsret.

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Kontakt os inden du sender varen.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Varen sendes til:

Nordre Industrivej 2
6270 Tønder

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

Ved en eventuel reklamation på en vare, bedes du meddele vores kundeservice skriftligt på mail: mail@chedanthe.dk

Mailen skal indeholde følgende informationer: Ordre/fakturanummer, navn, adresse tlf. nummer, samt billeder og beskrivelse af skade/mangel.

Flere af vores sofaer har et beskyttelsesstof monteret i bunden af sofaen, hvis formål udelukkende er at beskytte sofaen under transport. Stoffet kan let gå i stykker, hvilket er uden betydning for sofaens funktion. Dette hører derfor ikke ind under fabriksfejl og reklamationsret.

Klageadgang

 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på mail@chedanthe.dk. Hvis ikke vi kan finde en løsning, kan du sende en klage til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg på www.forbrug.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr.

Levering
Vi tilbyder levering fra kr. 98,00 inklusive moms. Vi leverer på hverdage og til brofaste øer i Danmark.

Når du har bestilt en vare hos os, vil du blive kontaktet af vores logistikansvarlige 1-2 dage før levering med oplysning om, hvilket tidsrum varen vil blive leveret i. Levering sker til fortovskant.

Samtlige forsendelser har påsat en faktura/kontrol lomme hvori der er kontrolseddel for varen samt fakturakopi. Kontrolsedlen for varen skal underskrives af kunden ved ankomst og vi anbefaler at gennemgå varens emballage før underskrift. Er der sket transportskade anbefales det at tjekke inden underskrift og notere således en almindelig transportforsikring kan dække dette, samtidig med, at det er lettere for kunden at løfte bevisbyrden for, at der er tale om en transportskade. Tag altid billeder af ødelagt emballage før udpakning.

Erhvervsdrivende skal altid undersøge varen straks ved modtagelse.

Udpakning
Når du har båret varen ind, anbefales det, at du fjerner emballagen så forsigtigt som muligt og uden brug af skarpe genstande, og vi anbefaler, at du sikrer dig, at der hverken er fejl eller mangler ved varen, før du samler den. Skulle du mod forventning konstatere fejl eller mangler, bedes du fremsende billeder af emballagen, samt varen, så vi kan fastslå, om der er tale om fejl fra vores leverandørs side eller kurervirksomheden.

Af denne grund anbefaler vi også, at du opbevare emballagen, indtil dette spørgsmål er afklaret.

Netbetalinger

På Chedanthe.dk kan du betale med dankort, VISA-kort, Mastercard og Maestrocard.

Vi taget ikke kortgebyrer og betaling debiteres dit kort straks varen er afsendt fra vort lager.

Du kan også betale med ViaBill – se betingelserne her

Fortrolighedspolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Chedanthe ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på chedanthe.dk er Chedanthe ApS. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: mail@chedanthe.dk. 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 12.11.2018

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Navigation