Stort udvalg af u-sofaer

Stort udvalg af

Senge

Hos Chedanthe er vi stolte af at kunne levere den højeste kvalitet til fremragende online priser.

Stort udvalg af

Sofaer

Stort udvalg af billige kvalitets sofaer med og uden chaiselong, som hjørnesofa, 2+3 sofasæt eller u-sofa.

Stort udvalg af

Børnemøbler

Hos Chedanthe finder du også børnemøbler i høj kvalitet til både drenge og piger.
TID TIL NYE MØBLER
VI KLARER FINANSERINGEN

Design din egen sofa

Skyd genvej til dit yndlingsrum

Find os i vores showrooms

Chedanthe Tønder​

Nordre Industrivej 2, 6270 Tønder​

Kontakt
Telefon: 40171010

Åbningstider
Lørdag 11.00  – 13.00

Eller efter aftale ring på 40171010 

Chedanthe Kolding

Vejlevej 106, 6000 Kolding​

Kontakt
Telefon: 26840470/ 40171010

Åbningstider
Torsdag /  13.00  – 17.00
Lørdag – søndag: 11.00 – 15.00

Eller efter aftale ring på 40171010

Chedanthe Silkeborg

Nyhøjvej 8, 8600 Silkeborg​

Kontakt
Telefon: 71451793 / 40171010

Åbningstider
Lørdag – søndag: 11.00 – 15.00

Eller efter aftale ring på 71451793 

Din online møbelshop med billige møbler til alle hjemmets rum

Siden 2009 har Chedanthe solgt møbler til billige priser. Vi gør en dyd ud af vores service og går langt for at sikre, at du har fået den bedst mulige oplevelse ved købet af dit nye møbel. Vi køber vores møbler direkte fra producenterne og kan på den måde give dig nogle af Danmarks absolut bedste priser.

Prisen på vores billige møbler afspejler dog på ingen måde kvaliteten af vores store udvalg. Vi har specialiseret os indenfor kvalitetsmøbler, og står altid klar til at vejlede dig til det bedste møbelkøb. Du kan kontakte vores eksperter på telefon 40171010 med spørgsmål.

Billige møbler af høj kvalitet

Alle de billige møbler i vores store sortiment af er udvalgt på baggrund af kvalitetskriterierne fra vores ekspertpersonale. Møblerne skal være skabt af lækre materialer og have en lang levetid. Det er utrolig vigtigt for os, at vores kunder bliver glade for de møbler, som de køber hos Chedanthe, og kan have fornøjelsen af dem i mange år. Du kan altid komme ud i vores lagerlokaler i Tønder, Kolding eller Silkeborg for at mærke og se de mange billige kvalitetsmøbler i vores sortiment.

Vores møbelmaterialer spænder bredt, så uanset om du er til træfiner, velourbetræk, højglans overflader eller metalben, så finder du lige det, du leder efter, hos Chedanthe. Skulle du mod forventning fortryde dit køb, når du kommer hjem, tilbyder vi også 14 dages returret. Hvis møblet ikke passer helt i farven eller størrelsen, har du altså mulighed for at sende det retur igen kvit og frit.

Stort møbel sortiment​

Hos Chedanthe har vi et enormt stort udvalg af kvalitetsmøbler til billige priser. Vi er særligt kendte for vores fantastiske senge og sofaer, men vi forhandler møbler til hele dit hjem. Uanset om du skal have indrettet din stue, spisestue, soveværelset, børneværelset eller kontoret, så står vores eksperter klar til at vejlede dig. Vores sortiment indeholder også belysning og boligtilbehør samt havemøbler, så du kan indrette hele dit hjem med kvalitetsmøbler fra Chedanthe. Det store udvalg giver dig mulighed for at vælge mellem en lang række forskellige stilarter, farver og udtryk til dit hjem. Uanset om du er til det minimalistiske eller det pompøse, stå har Chedanthe det, du skal bruge

Det er hurtigt og nemt at bestille online på vores webshop, og du får det leveret billigt til din adresse med rekordfart.

Stilfuldt design er i fokus

I Chedanthes sortiment finder du møbler i en lang række forskellige stilarter, så du kan indrette din bolig præcist i den stil, som du ønsker. Om du er til det minimalistiske og elegante eller det personlige og spraglede, så finder du de ideelle møbler i vores webshop eller fysiske butikker. Vi har møbler til alle hjemmets rum, så uanset om du skal indrette din stue, dit soveværelse eller din entre, så finder du billige møbler i godt design hos os. Vi er også leveringsdygtige i de fineste børnesenge formet som biler, busser, traktorer og meget mere, så du kan give dit barn sit drømmeværelse. Har du brug for en ny kontorstol eller et skrivebord til dit hjemmekontor, så står vi også klar til at vejlede dig til det helt rigtig køb.

er blevet tilføjet til din kurv.
Gå til betaling